За нас

Магазини:

Мокро Куче Бургас ул.Цар Симеон 1 No 26

PAPA BEER, Бургас ул. Милин Камък No1

penchev@papabeer.bg,
koev@papabeer.bg

Бирка.бг е магазин за качествена и добре селектирана, българска и вносна бира. Ние създадохме тази платформа водени от желанието си да предоставим на нашите потребители максимална наслада от предлаганите ни продукти. Селекцията бира е изключително богата и е способна да удовлетвори вкуса на всеки потребител.

Ние сме официален вносител на повечето от предлаганите бири и внимателно следим всички процеси от вноса,съхранението и транспорта до ваш адрес.

 

  • Birka.bg управляван от “Биър Бастърдс“ ООД, ЕИК 204267967 Бургас Славейков бл122, отговаря на всички нормативни изисквания да оперира с клиенти на територията на Република България.
  • Birka.bg e вносител на повечето марки предлагани в сайта, както и е оторизиран дилън на останалите , като всички те са с гарантиран произход и качество от официалните им вносители за България. Birka.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктите нямат недостатъци, които да намалят стойността им или годността им за употреба.
  • Условията за поръчка, доставка и плащане в birka.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

 

За контакти:

admin@birka.bg

+359887210506

+359877395949

(Молим да прочетете общите условия на онлайн магазина преди да ни се обадите)